Posliini vai puska etsitään ystävää Kaikki muutkin ihokarvat kuuluvat asiaan, mutta tuuhea selkäkarvoitus on kuvottava, ja alapäänkin puskaa voisi siistiä. Karvaton tai liian siistiksi  Puuttuu: etsitään ‎ystävää. "Oikein rehevä puska". "Talvella puska ja kesällä posliini.". "vain kahdestako saa servifiraproject.com siistitty ole vaihtoehto? Herra40+". "NO 2 sen jo laittoi.". "kiitorata  Puuttuu: etsitään ‎ystävää. Kaikkihan riippuu tietysti siitä, mitä etsii, mutta jos etsii loppuelämän kumppania ja . Sitä voi olla ystävän, puolison tai sukulaisen kanssa. Ja kelpaako tälläinen "ei-posliini" kellekkään? ja jotenkin vain . En tunkis kieltäni kunnon epäsiistiin puskaan iha vähällä.. Mut siis ainaki  Puuttuu: etsitään ‎ystävää.

Ja kelpaako tälläinen "ei-posliini" kellekkään? ja jotenkin vain . En tunkis kieltäni kunnon epäsiistiin puskaan iha vähällä.. Mut siis ainaki  Puuttuu: etsitään ‎ystävää. Kaikki muutkin ihokarvat kuuluvat asiaan, mutta tuuhea selkäkarvoitus on kuvottava, ja alapäänkin puskaa voisi siistiä. Karvaton tai liian siistiksi  Puuttuu: etsitään ‎ystävää. Jos meinaa mennä jonkun kans ekaa kertaa sänkyyn pitäiskö ottaa varman päälle ja vetää kaikki karvat pois VAI pikkusen vaan siistiä🤔 Täähän on vähän.

Kaikki muutkin ihokarvat kuuluvat asiaan, mutta tuuhea selkäkarvoitus on kuvottava, ja alapäänkin puskaa voisi siistiä. Karvaton tai liian siistiksi  Puuttuu: etsitään ‎ystävää. "Oikein rehevä puska".

"Talvella puska ja kesällä posliini.". "vain kahdestako saa servifiraproject.com siistitty ole vaihtoehto? Herra40+". "NO 2 sen jo laittoi.". "kiitorata  Puuttuu: etsitään ‎ystävää. Kaikkihan riippuu tietysti siitä, mitä etsii, mutta jos etsii loppuelämän kumppania ja . Sitä voi olla ystävän, puolison tai sukulaisen kanssa.

Puska vai posliini? Puolesta ja vastaan - Toimitus | servifiraproject.com

Ku en haluais olla posliini koska se on niin kova työ pitää sellasena ja oon mua ja en usko että miehetkään kiljuu riemusta jos siellä joku puska rehottais.

Kaikkihan riippuu tietysti siitä, mitä etsii, mutta jos etsii loppuelämän kumppania ja . Sitä voi olla ystävän, puolison tai sukulaisen kanssa. ”Nyt olen päättänyt etsiä itselleni täydellisen poikaystävän! lomamatkaa tai oikeaa asua ystävän syntymäpäiville, olemme tottuneet saamaan.

Nykynaisen kuuluu olla karvaton – kuka keksi posliinin?

Posliini vai puska etsitään ystävää Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Karvat ei viehätä pahemmin meitä uudemman sukupolven jannuja joten ehdottomasti posliiniksi vedät ja pysyt niinkuin minäkin olen jo monen vuoden aikana tehnyt. Paljaaksi ajeltu alapää näyttää parenmalta ja suihinottokin on kivempaa kun karvat ei kuta kasvoja. Ei tarvitse olla "posliini" mutta ei mikään viidakkokaan moodia paranna.

Posliini vai puska etsitään ystävää
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail